Numai cu noi puteti suda o afacere profitabila.

Numai cu noi puteti suda o afacere profitabila.

ICS Acseal Gaz SRL este o societate privată cu capital străin care vine cu soluţii noi în industria prelucrarii metalelor si nu numai. Compania noastra se bazează in primul rînd pe profesionalism şi experienţă. Colaborarea cu întreptrinderi ce au dobîndit un nume pe plan european si mondial ne da posibilitatea să Vă oferim o gama vasta de produse si servicii de cea mai inaltă calitate.

In activitatea noastră de zi cu zi, tindem să ţinem cont de necesitaţile curente ale clienţilor, in acest scop colaboratorii noştri stau mereu la dispoziţia Dvs pentru a va raspunde la orice intrebare sau pentru a veni cu o propunere eficienta. Astfel asigurăm o abordare individuală pentru fiecare partener de-al nostru ca impreună să putem găsi soluţia optimă pentru orice aplicaţie propusă de Dvs.

Fiind unic distribuitor autorizat Linde va punem la dispoziţie gaze tehnice, gaze speciale si amestecuri de gaze, accesorii pentru gaze de calitate superioară. Echipamentele de sudare şi debitare marca ESAB (Suedia)  înglobează în sine pe deoparte calitate si tehnologie de ultima ora, fiabilitate si productivitate sporita, iar pe de alta parte simplitate in utilizare si întreţinere. Tot aici găsiţi accesorii si consumable pentru echipamentele de sudare şi debitare – Abicor BINZEL (Germania), BINZEL este numarul 1 mondial in producerea de pistoleti si accesorii pentru aparate de sudura semiautomate, materialele abrazive – Klingspor (Germania) . In completare va oferim si un spectru larg de scule electrice si de mînă – lucruri indispensabile in procesul de producţie.